Over mij

Mijn foto
Ik zou wel zoveel kunnen schrijven, maar zoveel tekens kan ik niet gebruiken. Ik ben blij en gelukkig met mijn gezin, onze gezondheid en ons mooie verbouwde huis.

donderdag 18 maart 2010

Levend disneybordMet Niels zijn verjaardag hadden we een Disneyfeestje.
Ik heb er zelf een spel voor gemaakt met behulp van de cricut: Levend Disneybord, als variatie op het Levend Ganzebord spel. Van effen papier heb ik kaartjes gemaakt met daarop de nummers 1 t/m 62. Bij elk vierde nummer heb iker een disneyfiguur bijgemaakt met de cricut(cartridge mickey and friends), en dat betekende tevens dat er een opdracht bij was. Ieder kind kreeg aan het begin van het spel 5 chocolade euro`s, en het ging er uiteindelijk dan ook niet om wie of het eerste bij de finish was, maar om wie de meeste euro`s had verzameld.

De nummers op de kaartjes en de disneyfiguurtjes heb ik met de cricut uitgesneden. Ik heb alle kaartjes uitgelegd op de tafel en daaroverheen heel strak doorzicht folie gedaan en dat onder de tafel vastgeplakt. Zo konden de kaartjes ook niet steeds verschuiven. Het was een groot succes en we hebben het spel 2 keer achter elkaar gespeeld, zo leuk vonden de kinderen het.
Je kunt dit spel natuurlijk in allerlei thema`s maken, en zelf de opdrachten erbij bedenken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten