Over mij

Mijn foto
Ik zou wel zoveel kunnen schrijven, maar zoveel tekens kan ik niet gebruiken. Ik ben blij en gelukkig met mijn gezin, onze gezondheid en ons mooie verbouwde huis.

vrijdag 16 september 2011

Familieweekend deel 2 :Copray`s got talent !

Zaterdagavond werd DE avond voor al het tot nu toe, onbekende talent van Nederland. Het was weer tijd voor de Copray`s got Talent show. Het was een wervelende show met veel verschillende acts. Van klein tot groot deed mee. De jongste was 9 en de oudste deelnemer was 84 jaar. Maar het niveau van deze artiesten was weer ongekend. Het lijkt wel of er ieder jubileumweekend meer talent opstaat. Er werd gedanst door Isa op de muziek van Stephanie haar dwarsfluit, Noa danste heel ingetogen een mooie vlotte dans, Mees zong een prachtig engels nummer, verder waren er de Schoutjes met een prachtig zelf geschreven familielied, kwam er een groep Indianen op het toneel met een heel klein mini Indiaantje wat op een kleine xylofoon speelde en zo was er nog veel meer te zien. Heidi met een prachtige voordracht over hoe iedereen toch weer veranderd is in die twee jaar, Constance (zang) en Marit (keyboard) met een mooi lied, helaas ging er wat mis met het geluid, en dan ome Wim met een mooie voordracht over heet vagevuur waar vele van ons in voorkwamen. Dacht je dat we er dan waren, ben je mal, we hadden ook nog een parapluact van Sanne, Anouk en Isa die eindigde in een stripgebeuren. Marit ging met haar keyboard en een mooi nummer nog een keer in de herhaling. Ook hadden Sanne, Isabel en Stephanie nog een suprise act voor Arne in petto. Als klap op de vuurpijl hadden we ome Jac als de zingende barbier Figaro. Wat een show gaf die man weg. Als alle priesters die in de kerk zouden doen, dan zou deze snel weer vol zijn.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Ome Jac met grote overmacht de overwinning behaalde en met een reuze bokaal aan de haal ging.

Het geheel werd door Meryl aan elkaar gepraat en de dames Copray: Miriam, Jacqueline en Margareth, gaven als jury hun mening over de acts die voorbij kwamen. De techniek van deze avond was in handen van Rob en Arend.


Zondagmorgen hebben we buiten nog een paar leuke spelen gedaan, en na de lunch was het inpakken en wegwezen.

Wel is besloten dat we over twee jaar gewoon weer familieweekend hebben. En we hopen dat onze deeltijdre√ľnisten dan weer gewoon het hele weekend van de partij zullen zijn.We hebben er nu al zin in !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten