Over mij

Mijn foto
Ik zou wel zoveel kunnen schrijven, maar zoveel tekens kan ik niet gebruiken. Ik ben blij en gelukkig met mijn gezin, onze gezondheid en ons mooie verbouwde huis.

donderdag 1 april 2010

Klaar voor de start.....

Nou, bijna klaar ! Morgenochtend nog even de laatste spullen inpakken en nog wat puin ruimen en dan gaan we heerlijk een lang weekend weg. Heb er reuze zin in.
De afgelopen week heel veel gewerkt. Van donderdag t/m dinsdag, dus 6 dagen achter elkaar, nou dat is sinds 1995 niet meer voorgekomen. Was best wel pittig. Woensdag had ik een dagje vrij, en vandaag heb ik ook nog een late dienst gedraaid. Maar ja, we willen graag een weekendje weg, en van de zomer naar Zweden, dus dan moet er wel wat extra gewerkt worden.
Afgelopen dinsdag met Sanne naar de orthodontist geweest, want haar beugel ging eruit. Nou, ze heeft een mooie rij tanden gekregen. Met de cricut nog leuke tasjes uitgesneden, met de tagmaker labels gemaakt, en daarna de tasjes gevuld met chocoladeeitjes. Ik had van dat orthodontistenpapier gebruikt van karen Foster met allemaal van die teksten over beugels erop. Erg leuk hoor. Verder ligt Martijn zijn moeder sinds zondag in het ziekenhuis, omdat ze niet meer op haar benen kan staan. Een soort van uitvalsverschijnselen, en het voelt net of er met honderden naalden tegelijk in haar voeten wordt geprikt. Tot nu toe hebben de artsen nog niet kunnen ontdekken waar het vandaan komt, of waar het door veroorzaakt wordt. Afwachten dus!
Maar jullie begrijpen dus wel, door de drukte van de afgelopen tijd was ik niet aan mijn blog toegekomen. Dat ga ik na de paasvakantie goed maken. Voor iedereen alvast hele fijne paasdagen en niet te veel eieren eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten